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J-GLOBAL ID:200901065137786233   Update date: Nov. 08, 2018

Asano Yasuyo

アサノ ヤスヨ | Asano Yasuyo
Affiliation and department:
Research field  (1): Home economics, lifestyle science
Research keywords  (2): 食生活 ,  Food Culture
Research theme for competitive and other funds  (3):
  • 2003 - 高コレステロール血症患者に及ぼす豆乳のコレステロール低下作用
  • 日韓の行事食の比較
  • 健康意識と生活行動調査
MISC (40):
  • 在宅高齢者に対する地域社会の支援に関する-研究~ケアマネジメントと老人食事サービス. フランスベッド、メディカルホームケア研究・助成財団 研究助成事業助成報告書第 13回(H14年度). 2003. 第13回. 332-354
  • 若年女子の骨密度と生活状況との関連について. 桜井女子短大紀要. 2000. 22. 39-46
  • テンペ料理の実習内容とその評価(アンケート調査). 日本テンペ研究会誌. 2000. 5. 13-23
  • (]G0048[)校生の男女の健康への意識と生活観について. 日本食生活雑誌. 2000. 11. 2. 135-142
  • Butter Diet Induces Higher Levels of n-3 PUFA and n-3/n-6 PUFA Ratio in Rat Heart Safflower oil Diet. 2000. 5. 3
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Books (4):
  • メニューコーディネートのための食材料別料理集
    同文社 2002
  • 介護福祉士のためのクッキング
    理工学社 2002
  • アクティブ栄養指導論実習
    医歯薬出版 2000
  • アクティブ栄養指導論
    医歯薬出版 1997
Education (4):
  • - 1975 Osaka City University
  • - 1975 Osaka City University Graduate School, Division of Domestic Science
  • - 1973 Osaka City University
  • - 1973 Osaka City University Faculty of Home Economics
Professional career (1):
  • (BLANK) (Osaka City University)
Association Membership(s) (2):
日本家政学会 ,  日本栄養改善学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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