Rchr
J-GLOBAL ID:200901065137786233
Update date: Nov. 08, 2018
Asano Yasuyo
アサノ ヤスヨ | Asano Yasuyo
Contact this researcher
You can send email directly to the researcher.
Affiliation and department:
Kio University Faculty of Health Science
About Kio University Faculty of Health Science
Search "Kio University Faculty of Health Science"
Detailed information
Research field (1):
Home economics, lifestyle science
Research keywords (2):
食生活
, Food Culture
Research theme for competitive and other funds (3):
2003 - 高コレステロール血症患者に及ぼす豆乳のコレステロール低下作用
日韓の行事食の比較
健康意識と生活行動調査
MISC (40):
在宅高齢者に対する地域社会の支援に関する-研究~ケアマネジメントと老人食事サービス. フランスベッド、メディカルホームケア研究・助成財団 研究助成事業助成報告書第 13回(H14年度). 2003. 第13回. 332-354
若年女子の骨密度と生活状況との関連について. 桜井女子短大紀要. 2000. 22. 39-46
テンペ料理の実習内容とその評価(アンケート調査). 日本テンペ研究会誌. 2000. 5. 13-23
(]G0048[)校生の男女の健康への意識と生活観について. 日本食生活雑誌. 2000. 11. 2. 135-142
Butter Diet Induces Higher Levels of n-3 PUFA and n-3/n-6 PUFA Ratio in Rat Heart Safflower oil Diet. 2000. 5. 3
more...
Books (4):
メニューコーディネートのための食材料別料理集
同文社 2002
介護福祉士のためのクッキング
理工学社 2002
アクティブ栄養指導論実習
医歯薬出版 2000
アクティブ栄養指導論
医歯薬出版 1997
Education (4):
- 1975 Osaka City University
- 1975 Osaka City University Graduate School, Division of Domestic Science
- 1973 Osaka City University
- 1973 Osaka City University Faculty of Home Economics
Professional career (1):
(BLANK) (Osaka City University)
Association Membership(s) (2):
日本家政学会
, 日本栄養改善学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in
researchmap
.
For details, see here
.
Return to Previous Page
TOP
BOTTOM