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J-GLOBAL ID:200901069728809408   Update date: Feb. 21, 2012

Suzuki Kazuhiko

スズキ カズヒコ | Suzuki Kazuhiko
Affiliation and department:
Research field  (1): Nutrition and health science
Research keywords  (2): 公衆栄養学 ,  保健栄養学
Research theme for competitive and other funds  (2):
  • 2012 - 2017 日本人の長寿要因とエピジェネティクス
  • 2003 - 2013 「老化・加齢速度と食文化に関する研究」
MISC (6):
Books (2):
  • 「公衆栄養学」
    建帛社 2012
  • 基礎衛生・公衆衛生学(三訂版)
    朝倉書店 2011
Works (1):
  • 機能性食品の開発
    1990 - 1992
Education (2):
  • - 1971 The University of Tokushima
  • - 1969 The University of Tokushima Faculty of Medicine School of Nutrition
Professional career (2):
  • 医学博士 (岡山大学)
  • 保健学博士 (徳島大学)
Work history (5):
  • 2003 - 現在 Kurashiki Sakuyo University Faculty of Food Culture
  • 1993 - 2003 Okayama Prefectural University Health and Welfare Science
  • 1995 - Wisconsin University 老化研究所 名誉研究員
  • 1988 - 1993 岡山県立短期大学 講師 助教授
  • 1971 - 1988 The University of Tokushima Faculty of Medicine
Committee career (2):
  • 2011 - 日本栄養・食糧学会 参与
  • 2003 - 日本栄養改善学会 評議員
Awards (2):
  • 1992 - 平成4年度両備かしお園記念財団賞
  • 1971 - 昭和46年度三木康樂會賞
Association Membership(s) (5):
日本脂質栄養学会 (Japanese name only) ,  THE JAPANESE SOCIETY FOR HYGIENE ,  THE VITAMIN SOCIETY OF JAPAN ,  日本栄養改善学会 ,  日本栄養・食糧学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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