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J-GLOBAL ID:200901073843524325   Update date: Nov. 27, 2005

Tsugita Kazuyo

ツギタ カズヨ | Tsugita Kazuyo
Affiliation and department:
Research theme for competitive and other funds  (2):
  • エマルジョンの呈味性
  • Rheological Properties of O/W Emulsion Gel
MISC (31):
  • Changes in Bone Firmness of Students at Kagawa Junior College with Gymmastic Training using Dumbbells, Part II. Kagawa Junior College journal. 2003. 31. 77
  • 本学学生におけるダンベル体操による骨強度の変化について(第2報). 香川短期大学紀要. 2003. 31. 77
  • Changes in Bone Firmness of Students at Kagawa Junior College with Gymmastic Training using Dumbbells, Part II. Kagawa Junior College journal. 2003. 31. 77
  • 本学学生におけるダンベル体操による骨強度の変化について. 香川短期大学紀要. 2002. (30), 43
  • Changes in Bone Firmness of Students at Kagawa Junior College with Gymnastic Training using Dumbbells. Kagawa Junior College journal. 2002. 30. 43
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Books (2):
  • 総合調理科学事典「(共著)」
    光生館 1997
  • 食品加工学を学ぶ-実習と実験-「(共著)」
    さんえい出版
Professional career (1):
  • (BLANK)
Association Membership(s) (4):
日本栄養士会 ,  日本食品科学工学会 ,  日本調理科学会 ,  日本家政学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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