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J-GLOBAL ID:200901076338326887   Update date: Aug. 31, 2022

Kon Masayo

コン マサヨ | Kon Masayo
Affiliation and department:
Research field  (1): Home economics, lifestyle science
Research keywords  (2): 調理科学 ,  Cookery Science
Research theme for competitive and other funds  (2):
  • 調理操作によるカロテノイド色素の影響
  • Effect of Cooking on Carotenoids Pigments in Foods
MISC (34):
  • Ramen eating trends of different generations in the different regions -Fukuoka, Nagasaki, Ohita, Kumamoto, Kagosima and Tokyo-. BULLETIN OF FUKUOKA WOMEN'S JUNIOR COLLEGE. 2003. 61. 25-39
  • ラーメンの世代別、地域別嗜好-福岡、長崎、大分、熊本、鹿児島、東京の場合-. 福岡女子短大紀要. 2003. 61. 25-39
  • Ramen eating trends of different generations in the different regions -Fukuoka, Nagasaki, Ohita, Kumamoto, Kagosima and Tokyo-. BULLETIN OF FUKUOKA WOMEN'S JUNIOR COLLEGE. 2003. 61. 25-39
  • 福岡の世代別ラーメン嗜好について. 福岡女子短期大学紀要. 2002. 第60号
  • 放射性同位元素を用いたシス・トランスβ-カロチンの吸光係数の測定. Food Sci. Technol. Res. 1999. 5. 4. 347-349
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Books (4):
  • 調理操作過程における野菜のカロテノイド色素の変化と酵素活性(共著)
    平成5年度科学研究費補助金(一般研究C)研究成果報告書 1994
  • Effect of Cooking on Carotenoids Pigments and Enzyme Activity in Vegetables
    1994
  • 果実・野菜類の色調とカロテノイド色素に関する研究
    奈良女子大学.学術博士論文 1990
  • Studies on the Color and Carotenoid Pigments in Various Fruits and Vegetables
    1990
Education (2):
  • - 1966 Nara Women's University
  • - 1966 Nara Women's University Faculty of Home Economics
Professional career (1):
  • (BLANK) (Nara Women's University)
Work history (8):
  • 1994 - - 福岡女子短期大学食物栄養科 助教授
  • 1994 - Fukuoka Women's Junior College
  • 1987 - 1993 University of Shizuoka School of Food and Nutritional Sciences
  • 1987 - 1993 University of Shizuoka
  • 1967 - 1987 (静岡県立)静岡女子大学家政学部食物学科 助手
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Committee career (1):
  • 2002 - 2003 日本調理科学会 九州支部 常任幹事
Association Membership(s) (6):
日本カロテノイド研究会(国際カロテノイド学会日本支部) ,  奈良女子大学家政学会 ,  日本栄養改善学会 ,  日本食品科学工学会 ,  日本調理科学会 ,  日本家政学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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