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J-GLOBAL ID:200901087608690979   Update date: Jan. 31, 2024

Nakamura Masaaki

ナカムラ マサアキ | Nakamura Masaaki
Affiliation and department:
Homepage URL  (1): https://manage.chukyo-u.ac.jp/teacher/teacher_list/professor/nakamura.html
Research field  (1): Business administration
Research theme for competitive and other funds  (4):
  • 1987 - 1988 An Investigation Study on the Adaptive Method to the Development of an Automatic Production Systems from View-Point of Management Purpose
  • 1985 - 1986 The Characteristics and Structure of the Japanese Way on Production Management
  • 電子コミュニケーションに関する研究
  • 情報技術が企業経営に与える影響
Papers (32):
  • 中村雅章, 賀琴. オムニチャネルスーパーにおける顧客のサービス品質知覚がストア・ロイヤルティに与える影響. 中京経営研究. 2022. 32. 1. 15-36
  • 佐村俊幸, 中村雅章. 企業従業員のHRテクノロジーの利用実態に関する調査研究. 中京経営研究. 2020. 30. 1. 41-66
  • 佐村俊幸, 中村雅章. カスタマーサクセスの実現に向けた組織マネジメントの考察. 中京経営研究. 2020. 29. 1・2. 1-18
  • 中村雅章. ネットスーパーの消費者利用行動と今後の事業運営に関する考察. 中小企業研究. 2019. 41. 33-61
  • 中村雅章. オムニチャネル戦略の重要成功要因. 中京経営研究. 2017. 26. 1・2. 81-96
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MISC (5):
  • 中村雅章. カスタマーサクセスの実現に向けて. 金融経済新聞. 2021
  • 中村雅章. カスタマーサクセスの実現. 中部経済新聞. 2020
  • 中村雅章. オムニチャネルの時代にこそ戦略に視点を. 時局. 2016. 36-37
  • 中村雅章. 日本の小売業のオムニチャネル戦略-現状と課題を探る-. 季刊イズミヤ総研. 2016. 18. 14-22
  • 中村雅章. 進む小売業のオムニチャネル化. 中部経済新聞. 2015
Books (9):
  • 新版 現代経営とネットワーク
    同文舘出版 2009
  • 経営科学と意思決定
    税務経理協会 2006
  • 現代経営とネットワーク
    2004
  • 組織の電子コミュニケーション -コンピュータ・コミュニケーションと人間行動-
    中央経済社 2003
  • 今日の企業と経営
    八千代出版 2000
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Education (2):
  • 1987 - 1990 名古屋工業大学大学院 工学研究科 生産システム工学
  • 1977 - 1981 Nagoya Institute of Technology Faculty of Engineering
Professional career (1):
  • (BLANK) (Nagoya Institute of Technology)
Work history (14):
  • 2024/04 - 現在 中京大学大学院 人文社会科学研究科 教授
  • 2011/04 - 現在 学校法人梅村学園 評議員
  • 2002/04 - 現在 Chukyo University School of Management
  • 2002/04 - 2024/03 Graduate School Chukyo University Graduate School of Business Administration
  • 2020/04 - 2022/03 Chukyo University
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Association Membership(s) (3):
組織学会 ,  日本経営学会 ,  日本経営情報学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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