Rchr
J-GLOBAL ID:200901089452057149
Update date: Sep. 07, 2022
Kitajima Yoko
キタジマ ヨウコ | Kitajima Yoko
Affiliation and department:
Chugokugakuen University Faculty of Contemporary Life Science
About Chugokugakuen University Faculty of Contemporary Life Science
Search "Chugokugakuen University Faculty of Contemporary Life Science"
Detailed information
Research field (1):
Home economics, lifestyle science
Research keywords (2):
アレルギー
, 食生活
Research theme for competitive and other funds (1):
1999 - アレルギーと食生活に関する研究
MISC (4):
教育機関と地域医療機関の連携による糖尿病教室の試みとその効果(共著). 中国学園紀要. 2003. (2), 47-53
Moritsugu Masumi, Itano Michihiro, Nose Mikiko, Kitajima Yohko, Manabe Yoshie. Effects of Root Environments on Mineral Composition of Vegetable Foods. CHUGOKUGAKUEN Journal. 2003. 2. 13-18
短大生におけるアレルギーと食生活状況についての検討(共著). 中国学園紀要. 2002. (1),117-122
病院における腸管出血性大腸菌感染症及び食中毒対策マニュアル作成について(共著). 中国短期大学紀要. 2001. (32),75-90
Education (1):
- 1995 Chugoku Junior College
Association Membership(s) (1):
日本栄養改善学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in
researchmap
.
For details, see here
.
Return to Previous Page
TOP
BOTTOM