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J-GLOBAL ID:200901098774045560   Update date: Jun. 25, 2024

Inoe Morimasa

イノウエ モリマサ | Inoe Morimasa
Affiliation and department:
Research field  (1): Applied microbiology
Research keywords  (9): Aspergillus oryzae ,  糖類 ,  酵母 ,  醸造 ,  清酒 ,  Carbohydrate ,  Yeast ,  Brewing ,  SAKE
Research theme for competitive and other funds  (2):
  • 2016 - 2018 日本酒文化を核とした地域・観光振興に関する総合研究 -6次産業化戦略をめぐって-
  • Study on rationalize of high quality SAKE brewing using the EKIKA method
Lectures and oral presentations  (2):
  • 麹仕掛品の水分含量並びに酵素活性の推移-盛から仕舞仕事に注目してー
    (日本醸造学科大会 2021)
  • 吸水量を指標とした製麹の可能性と問題点
    (日本醸造学会大会一般講演 2019)
Education (2):
  • 1981 - 1985 Shimane University
  • Shimane Univ.
Professional career (1):
  • 農学士 (島根大学)
Work history (1):
  • 1985/04/01 - Hyogo Prefectural Institute of Technology
Committee career (1):
  • 2015/04 - 2018/03 日本食品工学会 近畿支部委員
Association Membership(s) (2):
日本生物工学会 ,  日本醸造学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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