Rchr
J-GLOBAL ID:200901098774045560
Update date: Jun. 25, 2024
Inoe Morimasa
イノウエ モリマサ | Inoe Morimasa
Affiliation and department:
Research field (1):
Applied microbiology
Research keywords (9):
Aspergillus oryzae
, 糖類
, 酵母
, 醸造
, 清酒
, Carbohydrate
, Yeast
, Brewing
, SAKE
Research theme for competitive and other funds (2):
- 2016 - 2018 日本酒文化を核とした地域・観光振興に関する総合研究 -6次産業化戦略をめぐって-
- Study on rationalize of high quality SAKE brewing using the EKIKA method
Lectures and oral presentations (2):
-
麹仕掛品の水分含量並びに酵素活性の推移-盛から仕舞仕事に注目してー
(日本醸造学科大会 2021)
-
吸水量を指標とした製麹の可能性と問題点
(日本醸造学会大会一般講演 2019)
Education (2):
- 1981 - 1985 Shimane University
- Shimane Univ.
Professional career (1):
Work history (1):
- 1985/04/01 - Hyogo Prefectural Institute of Technology
Committee career (1):
- 2015/04 - 2018/03 日本食品工学会 近畿支部委員
Association Membership(s) (2):
Return to Previous Page