Rchr
J-GLOBAL ID:200901099784287992   Update date: Sep. 14, 2022

Kimoto Koichi

キモト コウイチ | Kimoto Koichi
Affiliation and department:
Job title: Professor
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (2): 栄養生化学 ,  Nutritional Biochemistry
Research theme for competitive and other funds  (10):
  • 2005 - 黒酢の栄養生化学的研究
  • 栄養と高血圧
  • 生活習慣病に対する栄養生化学的研究
  • レニンアンジオテンシステムの栄養学的・生化学的研究
  • ACE阻害剤に関する研究
Show all
MISC (54):
Books (8):
  • Nブックス人体の構造と機能 「基礎栄養学」
    建帛社 2003
  • Nブックス人体の構造と機能 「生化学」
    建帛社 2003
  • 食品分析ハンドブック
    建帛社 2000
  • 簡明 食辞林
    樹村房 1997
  • キノコの科学
    朝倉書店 1997
more...
Works (2):
  • 栄養と高血圧
    2002 -
  • Nutrition and Hypertension
    2002 -
Professional career (2):
  • (BLANK)
  • (BLANK)
Committee career (1):
  • 1995 - 日本食生活学会 理事、企画編習委員
Association Membership(s) (5):
日本食生活学会 ,  日本食品工業学会 ,  日本栄養食糧学会 ,  日本生化学会 ,  日本農芸化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page