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J-GLOBAL ID:201301066632457962   Update date: Feb. 01, 2024

Ohta Hideaki

オオタ ヒデアキ | Ohta Hideaki
Research field  (1): Home economics, lifestyle science
Research keywords  (26): 嗜好性 ,  DNA鑑別 ,  食品鑑別 ,  ストレス緩和 ,  香気成分 ,  血糖制御 ,  血圧 ,  品質・栄養特性 ,  抗酸化性 ,  発酵食品 ,  濃縮装置 ,  搾汁装置 ,  官能検査 ,  野菜加工 ,  果実加工 ,  多糖分解酵素 ,  糖代謝酵素 ,  植物性色素の評価 ,  γ-アミノ酪酸 ,  GABA ,  生理学 ,  栄養学 ,  脳波 ,  ストレス ,  生理活性 ,  食品
Research theme for competitive and other funds  (8):
  • 2011 - 2012 研究代表者:佐々木久美
  • 2010 - 2012 研究代表者:中野修治
  • 2012 - 研究代表者:太田英明
  • 2011 - 研究代表者:太田英明
  • 2007 - 2009 研究代表者:太田英明
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Education (1):
  • - 1978 九州大学大学院 農学研究科 食糧化学工学専攻博士課程(農学博士)
Professional career (1):
  • 農学博士 (九州大学大学院)
Work history (6):
  • 2002/04 - 現在 Nakamura Gakuen University Faculty of Nutritional Sciences, Department of Nutritional Sciences
  • 1996/04 - 現在 Nakamura Gakuen University Graduate School of Nutritional Sciences
  • 1996/04 - 2002/03 中村学園大学家政学部食物栄養学科 教授
  • 1988/04 - 1996/03 Ministry of Agriculture, Forestry and Fisheries
  • 1979/02 - 1988/03 全国農業協同組合連合会(全農) 農業技術センター開発研究部 主任研究員
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