Rchr
J-GLOBAL ID:201701004069609798   Update date: Jun. 27, 2017

Hamada Akemi

ハマダ アケミ | Hamada Akemi
Affiliation and department:
MISC (12):
  • Investigation of decision process for purchasing foodstuff in the “Bento” lunch box. 6th Applied Human Factors and Ergonomics
  • Investigation of “Bento” culture in focusing on the pictorial expression decorated by colorful foods. 6th Applied Human Factors and Ergonomics
  • Investigation of “Bento” culture in focusing on the order of feeding actions. 6th Applied Human Factors and Ergonomics
  • 菓子製法書にみられる餡を包む菓子. 京都光華女子大学短期大学部研究紀要51、27-31(2013)
  • 京都光華女子大学における実践的環境教育 第1報 地域連携型環境教育. 京都光華女子大学研究紀要52、35-42(2015)
more...
Works (8):
  • 学生の菓子に関する意識と年中行事で食される菓子について
    2012 -
  • 薄刃包丁研ぎにおける力の負荷と刃先の形状変化
    2012 -
  • 女子学生の菓子に関する意識調査
    2011 -
  • 菓子製法書にみられる餡を包む菓子
    2011 -
  • 包丁の切れ味の違いがかつらむき動作の筋放電量と作業料に与える影響
    2009 -
more...
Professional career (1):
  • 家政学修士 (同志社女子大学大学院家政学研究科)
Association Membership(s) (1):
日本家政学会、日本調理科学会、日本人間工学会、日本風俗史学会、日本栄養改善学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page