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J-GLOBAL ID:202001015878867010   Update date: Jan. 30, 2024

FUKAMI KATSUYA

フカミ カツヤ | FUKAMI KATSUYA
Affiliation and department:
Research theme for competitive and other funds  (2):
  • 2017 - 2020 Asian microbiome project to understand gut microbiota as an interface between food and health
  • 2014 - 2017 Clarification of procedure for access to genetic resources in South East and South Asian Countries.
Papers (10):
  • 深見 克哉, 酒井かおり, 若菜 章. 大学創出新ぶどう品種「BKシードレス」の普及. 産学官連携ジャーナル. 2016
  • Fukami K, Sumikawa A, Suetsugu Y, Hanada Y. Materials and MTAs Management Tool for Universities. UIIN Good Practice Series. 2014. 144-153
  • Tran Hai Bang, Hiroto Suhara, Katsumi Doi, Hiroya Ishikawa, Katsuya Fukami, Gopal Prasad Parajuli, Yoshinori Katakura, Shuntaro Yamashita, Kazuo Watanabe, Mahesh Kumar Adhikari, et al. Wild Mushroom in Nepal: Some potential Candidates as Antioxidant and ACE Inhibition Sources. Evidence-Based Complementary and Alternative Medicine. 2014
  • Yamaguchi H, Nakaya M, Kaneko G, Yoneda C, Mochizuki T, Fukami K, Ushio H, Watabe S. Comparison in taste and extractive components of boiled dorsal muscle and broth from half-smooth golden puffer Lagocephalus spadiceus caught in Japan with those of the same fish imported. Fisheries Science. 2013
  • 若菜 章, 比良松 道一, 酒井 かおり, 花田 信章, 福留 功, 梶原 康平, 深見 克哉. 三倍体無核ブドウ新品種'BKシードレス'. 園芸学研究. 2011
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MISC (15):
  • 深見克哉. 基礎研究における海外遺伝資源入手の際のMTA雛型. 2017
  • 深見 克哉. (特集)名古屋議定書に関して 「有体物管理センターの活動/大学における遺伝資源の授受管理」. 2015
  • 深見 克哉. 九州大学とネパールとのキノコを用いた共同研究. 2013
  • 深見 克哉. COP10を終えて生物多様性を考える-4)大学における海外の遺伝資源の管理と活用. 2011
  • 深見 克哉. 大学における成果有体物の管理とその活用事例. 産学官連携ジャーナル. 2008
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Lectures and oral presentations  (55):
  • 生物多様性条約に対応した研究材料移転契約定型化の試み
    (日本知財学会第14回年次学術研究発表会 2016)
  • 海外生物資源の研究利用における問題とその対応(CBD関連国際法と具体的事例を基に)
    (日本生薬学会第63回年会 2016)
  • 「研究成果有体物の適正な取り扱いについて(MMC Webシステム活用)」
    (2016)
  • 「The issues related to genetic resources in the Universities」
    (Mahidol University (Thailand) 2015)
  • 「大学における研究材料の授受に関する関連法令遵守システムについて」
    (名古屋議定書実施に向けた意見交換会 2015)
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Association Membership(s) (6):
Food Processing Consultants Center ,  Professional Engineers in Japan ,  Intellectual Property Association of Japan ,  University Industry Innovation Network (UIIN) ,  Association of University Technology Managers (AUTM) ,  The Japan Society for Science Policy and Research Management
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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