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J-GLOBAL ID:202201015676283437   Update date: Apr. 09, 2024

Nakamura Michio

Nakamura Michio
Research theme for competitive and other funds  (5):
  • 2020 - 2023 AGEsに着目した移植腎の非免疫学的予後規定因子に関する多面的臨床研究
  • 2013 - 2016 Influence of Klotho produced from transplanted kidneys on mineral metabolism and graft/patient survival in kidney transplant patients
  • 2001 - 2002 Donor Peripheral Blood Stem Cell Infusion and Apoptosis in Lymphocytes Induces Immunological Tolerance of Kidney Allografts in Rhesus Monkeys
  • 1998 - 1999 氷温域を利用した新しい臓器保存法の開発
  • 1998 - 1999 Induction of transplanation tolerance by means of drug-induced apoptosis in lymphocytes
Papers (3):
  • 中川 由紀, 小笠 大起, 野崎 大司, 三重野 牧子, 市丸 直嗣, 西田 隼人, 中村 道郎, 堀田 記世彦, 尾本 和也, 田崎 正行, et al. 本邦の腎移植の現状と課題. 日本臨床腎移植学会雑誌. 2023. 11. 2. 184-192
  • 中川 由紀, 三重野 牧子, 市丸 直嗣, 西田 隼人, 中村 道郎, 堀田 記世彦, 尾本 和也, 田崎 正行, 伊藤 泰平, 奥見 雅由, et al. 【日本移植学会2022年症例登録統計報告】腎移植臨床登録集計報告(2023) 2022年実施症例の集計報告と追跡調査結果. 移植. 2023. 58. 3. 189-208
  • 中川 由紀, 三重野 牧子, 市丸 直嗣, 森田 研, 中村 道郎, 堀田 記世彦, 尾本 和也, 田崎 正行, 伊藤 泰平, 牛込 秀隆, et al. 腎移植臨床登録集計報告(2022) 2021年実施症例の集計報告と追跡調査結果. 移植. 2022. 57. 3. 199-219
MISC (4):
  • 中川 由紀, 三重野 牧子, 市丸 直嗣, 森田 研, 中村 道郎, 堀田 記世彦, 尾本 和也, 田崎 正行, 伊藤 泰平, 牛込 秀隆, et al. 腎移植臨床登録集計報告(2021) 2020年実施症例の集計報告と追跡調査結果. 移植. 2021. 56. 3. 195-216
  • 八木澤 隆, 三重野 牧子, 市丸 直嗣, 森田 研, 中村 道郎, 堀田 記世彦, 剣持 敬, 湯沢 賢治, 日本臨床腎移植学会登録委員会. 腎移植臨床登録集計報告(2020)2019年実施症例の集計報告と追跡調査結果. 移植. 2020. 55. 3. 225-243
  • 八木澤 隆, 三重野 牧子, 市丸 直嗣, 森田 研, 中村 道郎, 堀田 記世彦, 剣持 敬, 湯沢 賢治, 日本臨床腎移植学会・日本移植学会. 腎移植臨床登録集計報告(2019) 2018年実施症例の集計報告と追跡調査結果. 移植. 2019. 54. 2-3. 61-80
  • 八木澤 隆, 三重野 牧子, 市丸 直嗣, 森田 研, 中村 道郎, 堀田 記世彦, 日本臨床腎移植学会, 日本移植学会. 腎移植臨床登録集計報告(2018)2017年実施症例の集計報告と追跡調査結果. 移植. 2018. 53. 2-3. 89-108
Lectures and oral presentations  (3):
  • 腎移植患者における血中・組織中の終末糖化産物レベルの検討
    (第56回日本臨床腎移植学会 2023)
  • <腎代替療法選択のSDGsを求めて>腎移植前後のケアのポイント 移植腎予後から考える腎移植前後のCKD-MBD
    (日本透析医学会学術集会・総会 2022)
  • 腎移植患者における終末糖化産物の解析と生活習慣病管理の検討
    (第55回日本臨床腎移植学会 2022)
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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