Rchr
J-GLOBAL ID:200901000721496293   Update date: Aug. 28, 2020

Yamada Koji

ヤマダ コウジ | Yamada Koji
Affiliation and department:
Job title: Professor
Homepage URL  (1): http://yamakei.blog.ocn.ne.jp/
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (2): 食品科学・栄養科学 ,  Food Science・Nutritional Science
Research theme for competitive and other funds  (4):
  • 機能性食品構築に関する研究
  • 食品成分の生体調節機能に関する研究
  • Studies on Construction of Designered Foods
  • Studies on Bioregulatory Activity of Foodstuffs
MISC (109):
Patents (3):
  • 共役リノール酸を有効成分とする抗アレルギー剤(特願平9-311919)
  • 免疫機能改善剤(特願平9-224475)
  • 合成二分子膜から成るアジュバントとその使用法(特願平8-314277)
Books (16):
  • 食と健康の辞典
    門司印刷 2009
  • 学びの部屋4
    門司印刷 2008
  • 食品成分早わかりデータブック
    丸善 2008
  • 学びの部屋3
    門司印刷 2008
  • リーダー教育と科学者教育
    門司印刷 2008
more...
Education (4):
  • - 1979 Kyushu University
  • - 1979 Kyushu University
  • - 1970 Kyushu University
  • - 1970 Kyushu University
Professional career (1):
  • (BLANK)
Awards (1):
  • 1987 - 日本農芸化学会奨励賞
Association Membership(s) (9):
日本生化学会 ,  日本アレルギー学会 ,  アメリカ組織培養学会(TISSUE CULTURE ASSOCIATION) ,  日本動物細胞工学会 ,  日本獣医学会 ,  日本癌学会 ,  日本食品科学工学会 ,  日本栄養・食糧学会 ,  日本農芸化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page