Rchr
J-GLOBAL ID:200901002826340402
Update date: Aug. 06, 2022
Nakamura Makoto
ナカムラ マコト | Nakamura Makoto
Affiliation and department:
旧所属 石川県農業短期大学 食品科学科
About 旧所属 石川県農業短期大学 食品科学科
Search "旧所属 石川県農業短期大学 食品科学科"
Job title:
助教授
Research field (1):
Food sciences
Research keywords (2):
畜産物利用学
, Animal Products
Research theme for competitive and other funds (2):
食肉製品の低食塩化
Studies on Salt-Reduced Meat Products
MISC (17):
3カ月及び8カ月まで飼育した子羊の発育と産肉成績. 石川県農業短期大学研究報告. 1999. 29
Growth and carcass traits of lambs grown to three and eight months of age. Bulletin of Ishikawa Agricultural College. 1999. 29
有機酸を添加した低食塩ピックルによる豚肉の塩せき. 日本畜産学会報. 1991. 62. 2
KATOH Keisuke, NAKAMURA Makoto, USAGAWA Tomoya. The curing of pork with organic acid-incorporated, salt-reduced brine. Animal Science and Technology. 1991. 62. 2. 161-168
食肉の保存性に関する基礎的並びに応用的研究. 1990
more...
Education (2):
- 1975 University of Yamanashi Faculty of Engineering
- 1975 University of Yamanashi Faculty of Engineering
Professional career (1):
(BLANK) (Kyushu University)
Work history (3):
1991 - 1995 Ishikawa Agricultural College
1975 - 1991 Ishikawa Agricultural College
1975 - 1991 Ishikawa Agricultural College, Research Assistant
Association Membership(s) (3):
日本畜産学会
, 日本農芸化学会
, 日本食品科学工学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in
researchmap
.
For details, see here
.
Return to Previous Page
TOP
BOTTOM