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J-GLOBAL ID:200901003070369734   Update date: Apr. 16, 2020

Hosomi Kazuko

ホソミ カズコ | Hosomi Kazuko
Affiliation and department:
Research keywords  (6): 応用食品学 ,  給食管理実習 ,  栄養指導 ,  食品加工 ,  Nutrition of Education ,  Food Processing
Research theme for competitive and other funds  (8):
  • 過熱水蒸気
  • カスタードプディングの加熱調理
  • 女子大学における食物アレルギーの実態調査について
  • マルチ環境植物 ケナフ乾燥粉末の調理への応用
  • モチ小麦デンプン粒三次構造の研究
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MISC (40):
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Books (2):
  • レクチャー食品加工学
    建帛社 2000
  • 江戸期の町人文化におけるみりんと酒の料理への利用
    宝酒造(株) 1999
Works (7):
  • 米デンプン粒の研究
    2001 -
  • Development of the Waxy Wheat Starch
    2001 -
  • 江戸期におけるみりんの料理への利用-みりんの食文化と変遷-
    1999 -
  • Use of Mirin in Japanese Cooking during The Edo Period : -culture of dietary habits and changes-
    1999 -
  • ケナフ植草祭イン神戸2004 -ケナフを学び楽しみ、環境を考える- ケナフをおいしく食べよう 講師
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Education (2):
  • - 1995 Kobe Women's University
  • - 1995 Kobe Women's University
Professional career (2):
  • (BLANK)
  • (BLANK)
Work history (2):
  • Kobe Women's University Faculty of Home Economics
  • Kobe Women's University
Association Membership(s) (3):
日本調理科学会 ,  日本家政学会 ,  AACC(American Association Cereal Chemists)
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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