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J-GLOBAL ID:200901003070369734
Update date: Sep. 12, 2022
Hosomi Kazuko
ホソミ カズコ | Hosomi Kazuko
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Affiliation and department:
Kobe Women's Junior College Arts and Sciences
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Detailed information
Research keywords (6):
応用食品学
, 給食管理実習
, 栄養指導
, 食品加工
, Nutrition of Education
, Food Processing
Research theme for competitive and other funds (8):
過熱水蒸気
カスタードプディングの加熱調理
女子大学における食物アレルギーの実態調査について
マルチ環境植物 ケナフ乾燥粉末の調理への応用
モチ小麦デンプン粒三次構造の研究
Investigation of Allergic Statue in Studies of Women's College
Utilization of KenafLeaves for food
Study of three-dimensional structure of waxy wheat starch granule
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MISC (40):
ケナフ乾燥粉末の食品への利用-青皮葉とローゼル葉について-. 日本食生活学会誌. 2004. Vol. 15, No. 1 p54-60
カスタードプディングのオーブン加熱における内部温度の挙動ならびに湯量が温度上昇速度と製品に及ぼす影響. 日本調理科学会誌. 2004. Vol. 37, No. 3 p7-16
ハンバーグステーキ焼成時の内部温度(腸管出血性大腸菌O157に関連して). 日本調理科学会誌. 2004. Vol. 37, No. 2 p102-111
食品加工学実験書. 化学同人. 2003
IIustrative Food Processing. Ishiyaku Publishers Inc. 2001
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Books (2):
レクチャー食品加工学
建帛社 2000
江戸期の町人文化におけるみりんと酒の料理への利用
宝酒造(株) 1999
Works (7):
米デンプン粒の研究
2001 -
Development of the Waxy Wheat Starch
2001 -
江戸期におけるみりんの料理への利用-みりんの食文化と変遷-
1999 -
Use of Mirin in Japanese Cooking during The Edo Period : -culture of dietary habits and changes-
1999 -
ケナフ植草祭イン神戸2004 -ケナフを学び楽しみ、環境を考える- ケナフをおいしく食べよう 講師
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Education (2):
- 1995 Kobe Women's University
- 1995 Kobe Women's University Graduate School, Division of Living System
Professional career (2):
(BLANK)
(BLANK)
Work history (2):
Kobe Women's University Faculty of Home Economics
Kobe Women's University
Association Membership(s) (3):
日本調理科学会
, 日本家政学会
, AACC(American Association Cereal Chemists)
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