Rchr
J-GLOBAL ID:200901004794294155   Update date: May. 17, 2020

Abe Tsutomu

アベ ツトム | Abe Tsutomu
Affiliation and department:
Job title: Researcher
Homepage URL  (1): http://www.rakuno.ac.jp
Research field  (1): Food sciences
Research theme for competitive and other funds  (1):
  • Development of new processing techniques for useless cattle
Papers (11):
MISC (9):
Lectures and oral presentations  (22):
  • 北海道で導入が進む過熱水蒸気技術-調理加工から殺菌処理まで-
    (日本食品衛生学会学術講演会講演要旨集 2016)
  • 製パンの焼成工程における過熱水蒸気技術の応用
    (日本食品科学工学会大会講演集 2012)
  • ブロッコリーを配合した小豆粉クッキーの血糖値上昇抑制効果
    (日本食品科学工学会大会講演集 2012)
  • 単一微生物を塗布付着させた食品モデルの過熱水蒸気処理による殺菌効率の検討
    (日本食品科学工学会大会講演集 2012)
  • 農商工連携で可能となったサケ節の開発と商品化
    (日本食品科学工学会大会講演集 2010)
more...
Education (1):
  • 1986 - 1990 Hokkaido University School of Fisheries Sciences
Work history (1):
  • 2014/04 - 現在 Rakuno Gakuen University
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page