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J-GLOBAL ID:200901007791275817
Update date: Jul. 30, 2019
Suezawa Yasuhiko
スエザワ ヤスヒコ | Suezawa Yasuhiko
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Affiliation and department:
Kagawa Industry Support Foundation
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Job title:
Chief Researcher
Research field (1):
Applied microbiology
Research keywords (11):
微生物管理
, 発酵
, 微生物
, 醤油
, 味噌
, 醸造食品
, Fermentation
, Microbe
, Soy sauce
, Soybean paste
, Fermented food
Research theme for competitive and other funds (3):
食品工場の微生物管理
耐塩性酵母 味噌及び醤油の発酵
Salt-resistant yeast Fermentation of soybean paste and soy sauce
MISC (2):
耐塩性酵母によるフェルラ酸及びp-クマル酸の揮発性フェノール類への 変換. 日本農芸化学会誌 (1995), 69(12), 1587-1596
醤油醸造関連微生物によるフェルラ酸及びp-クマル酸揮発性フェノール への変換. 日本農芸化学会誌 (1998), 72(1), 43-49
Professional career (1):
農学 (京都大学)
Association Membership(s) (3):
日本農芸化学会
, 日本食品微生物学会
, 日本食品科学工学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in
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