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J-GLOBAL ID:200901007791275817   Update date: Jul. 30, 2019

Suezawa Yasuhiko

スエザワ ヤスヒコ | Suezawa Yasuhiko
Affiliation and department:
Job title: Chief Researcher
Research field  (1): Applied microbiology
Research keywords  (11): 微生物管理 ,  発酵 ,  微生物 ,  醤油 ,  味噌 ,  醸造食品 ,  Fermentation ,  Microbe ,  Soy sauce ,  Soybean paste ,  Fermented food
Research theme for competitive and other funds  (3):
  • 食品工場の微生物管理
  • 耐塩性酵母 味噌及び醤油の発酵
  • Salt-resistant yeast Fermentation of soybean paste and soy sauce
MISC (2):
Professional career (1):
  • 農学 (京都大学)
Association Membership(s) (3):
日本農芸化学会 ,  日本食品微生物学会 ,  日本食品科学工学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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