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J-GLOBAL ID:200901007876011827   Update date: Sep. 14, 2022

Yoshikawa Masaaki

ヨシカワ マサアキ | Yoshikawa Masaaki
Affiliation and department:
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (4): 食品生理機能学 ,  食品生化学 ,  Physiological Function of Food ,  Food Biochemistry
Research theme for competitive and other funds  (4):
  • 生理活性ペプチドのデザインに関する研究
  • 食品由来の生理活性ペプチドに関する研究
  • Designing of Biologically Active Peptides
  • Studies on Biologically Active Peptides Derived from Foods
MISC (17):
Books (22):
  • オピオイドの老健と臨床
    2000
  • 長寿食のサイエンス
    サイエンスフォーラム 2000
  • ミルクの先端機能(共編,共著)
    弘学出版株式会社 1998
  • 成人病予防食品の開発
    シーエムシー 1998
  • 卵の科学
    朝倉書店 1998
more...
Education (4):
  • - 1970 Kyoto University
  • - 1970 Kyoto University Graduate School, Division of Agriculture
  • - 1968 Kyoto University Faculty of Agriculture
  • - 1968 Kyoto University Faculty of Agriculture
Professional career (1):
  • Doctor of Agriculture
Committee career (1):
  • 2001 - 鎮痛薬・オピオイドベプチドシンポジウム 世話人代表
Awards (1):
  • 1983 - 農芸化学奨励賞
Association Membership(s) (9):
鎮痛薬・オピオイドベプチドシンポジウム ,  日本食品科学工学会 ,  日本薬理学会 ,  日本薬学会 ,  日本ペプチド学会 ,  日本酪農科学会 ,  日本生物物理学会 ,  日本生化学会 ,  日本農芸化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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