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J-GLOBAL ID:200901008322266811   Update date: Jan. 17, 2024

Yoshida Keiko

ヨシダ ケイコ | Yoshida Keiko
Affiliation and department:
Research field  (2): Food sciences ,  Home economics, lifestyle science
Research keywords  (7): 食生活 ,  家政学一般 ,  栄養科学 ,  食品科学 ,  Food Culture ,  Home Science ,  Food Science. Nutritional Science
Research theme for competitive and other funds  (8):
  • 2001 - 2004 食生活と味覚感度の関連について
  • 2001 - 2004 The Relevancy of Eating habits and Taste sensitivity
  • 1999 - 2004 各種豆類中のACE阻害物質の検索
  • 1999 - 2004 Angiotensin I-Converting Enzyme Inhibitory Substances in various beans
  • 1999 - 2000 ブラックマッペのアンジオテンシンI変換酵素阻害因子の検索(第3報)
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MISC (45):
  • 各種豆類のアンジオテンシンI変換酵素阻害活性について. つくば国際短期大学紀要. 2004. 32巻 P.113
  • 味覚感度に関する研究(第二報)-短大生と一般人の味覚感度の比較. つくば国際短期大学紀要. 2004. 32巻 P.125
  • Angiotensin I-converting Enzyme inhibitory activity in various Beans. BULLETIN TSUKUBA INTERNATIONAL JUNIOR COLLEGE. 2004. 32. 113
  • Study of Taste Sensitivity(Report No.2) The Comparison in Taste Sensitivity Between Junior College Students and General People. BULLETIN TSUKUBA INTERNATIONAL JUNIOR COLLEGE. 2004. 32. 125
  • 茨城県内三地域でのいも・豆料理. 日本調理科学会誌. 2003. 36, 425
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Books (1):
  • わかりやすいチャート式調理
    建帛社 1995
Education (4):
  • - 1983 Ochanomizu University
  • - 1983 Ochanomizu University Graduate School, Division of Home Economics
  • - 1978 Ochanomizu University
  • - 1978 Ochanomizu University Faculty of Home Economics
Professional career (2):
  • (BLANK) (Ochanomizu University)
  • Doctor(Agricultural Chemistry) (Tokyo University of Agriculture)
Committee career (1):
  • 2003 - 2006 日本栄養改善学会 評議員
Association Membership(s) (6):
日本栄養改善学会 ,  日本食品科学工学会 ,  日本農芸化学会 ,  日本調理科学会 ,  日本家政学会 ,  日本栄養・食糧学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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