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J-GLOBAL ID:200901009047181297   Update date: Jul. 11, 2010

Matsuzawa Kazuyuki

マツザワ カズユキ | Matsuzawa Kazuyuki
Affiliation and department:
Research keywords  (5): 酵母、 酸素 ,  乳酸菌 ,  oxygen ,  yeast ,  lactic acid bacterium
MISC (1):
  • 充填豆腐の黄変化菌の分離および固定. 食科工、45, 66 (1998)
Patents (2):
  • 酒母の製造方法
  • 乳白色乳酒の製造方法
Education (2):
  • Osaka University
  • 大阪大学大学院
Professional career (1):
  • 工学修士
Association Membership(s) (4):
日本防菌防黴学会 ,  日本乳酸菌学会 ,  日本食品科学工学会 ,  日本醸造学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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