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J-GLOBAL ID:200901009737915684   Update date: Jul. 07, 2022

Kitabatake Naofumi

キタバタケ ナオフミ | Kitabatake Naofumi
Affiliation and department:
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (2): 食環境学 ,  Food and Environmental Science
Research theme for competitive and other funds  (8):
  • 食品タンパク質の機能特性
  • 地域伝統食品に関する研究
  • 甘味に関する研究
  • 食品タンパク質資源の高度利用に関する研究
  • Functional Properties of Food Proteins
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MISC (77):
Books (3):
  • 卵タンパク質の構造と機能
    食品タンパク質とその応用 1997
  • Structure and Functionclity of Egg Proteins
    Food Proteins and Their Applcctions 1997
  • Denaturation and Texturization of Food Protein by Extrusion Cooking in "Food Extrusion Science/Technology"eds. by Kokini, Ho and Karwe.
    Marcel Dekker Inc. 1991
Works (2):
  • 食品タンパク質の機能特性
    1990 -
  • Functional Properties of Food Proteins
    1990 -
Professional career (1):
  • Doctor of Agriculture (Kyoto University)
Committee career (2):
  • 日本食品科学工学会 全国評議員
  • 日本農芸化学会 関西支部評議員
Awards (2):
  • 1997 - 日本食品科学工学会技術賞
  • 1989 - 日本農芸化学会奨励賞
Association Membership(s) (9):
日本食品工学会 ,  日本調理科学会 ,  日本アフリカ学会 ,  米国食品工学会 ,  日本味と勾い学会 ,  日本動物細胞工学会 ,  日本生化学会 ,  日本食品科学工学会 ,  日本農芸化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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