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J-GLOBAL ID:200901012590184159   Update date: Jan. 21, 2010

Taguchi Takanobu

タグチ タカノブ | Taguchi Takanobu
Affiliation and department:
Job title: Researcher
Research keywords  (7): 日本酒 ,  麹 ,  麹菌 ,  微生物 ,  Japanese sake ,  Koji ,  microbiology
Research theme for competitive and other funds  (6):
  • 日本酒の製造工程の省力化に関する研究
  • 日本酒用麹の製造に関する研究
  • 日本酒の製造に関する研究
  • Research for automatization of process of making sake
  • Research for koji of making sake
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Patents (2):
  • 「遠心分離方式による清酒もろみの上槽方法及び上槽装置」
  • 「Separation System of Sake Mash by Using of an Automatic Centrifuge」
Education (2):
  • - 1978 Tohoku University Faculty of Agriculture
  • - 1978 Tohoku University
Work history (2):
  • 1995 - 秋田県総合食品研究所
  • 1981 - 秋田県醸造試験場
Association Membership(s) (4):
日本生物工学会 ,  日本醸造学会 ,  The Society for Fermentation and Bioengineering, Japan ,  Brewing Society of Japan
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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