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J-GLOBAL ID:200901013461955129
Update date: Oct. 17, 2010
Omura Yoshimasa
オオムラ ヨシマサ | Omura Yoshimasa
Affiliation and department:
Job title:
Head
Research field (1):
Food sciences
Research keywords (4):
麺
, 豆腐
, Noodles
, Tofu
Research theme for competitive and other funds (4):
- 2002 - 2002 豆腐の新しい食味評価法
- 2000 - 2001 雑穀の機能性を生かした製品開発
- Development of products utilizing functionality of cereal
- Technology for quality improvement of tofu
MISC (5):
Education (1):
- Kagawa University Faculty of Agriculture
Work history (3):
- 2001 - :徳島県立工業技術センター 課長
- 1991 - :徳島県立工業技術センター応用生物課
- 1979 - :徳島県食品加工試験場農産加工科
Association Membership(s) (3):
日本食品微生物学会
, 日本食品工学会
, 日本食品科学工学会
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