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J-GLOBAL ID:200901013461955129   Update date: Oct. 17, 2010

Omura Yoshimasa

オオムラ ヨシマサ | Omura Yoshimasa
Affiliation and department:
Job title: Head
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (4): ,  豆腐 ,  Noodles ,  Tofu
Research theme for competitive and other funds  (4):
  • 2002 - 2002 豆腐の新しい食味評価法
  • 2000 - 2001 雑穀の機能性を生かした製品開発
  • Development of products utilizing functionality of cereal
  • Technology for quality improvement of tofu
MISC (5):
Education (1):
  • Kagawa University Faculty of Agriculture
Work history (3):
  • 2001 - :徳島県立工業技術センター 課長
  • 1991 - :徳島県立工業技術センター応用生物課
  • 1979 - :徳島県食品加工試験場農産加工科
Association Membership(s) (3):
日本食品微生物学会 ,  日本食品工学会 ,  日本食品科学工学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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