Rchr
J-GLOBAL ID:200901015201656708   Update date: Jul. 09, 2020

Ueyama Hideki

ウエヤマ ヒデキ | Ueyama Hideki
Affiliation and department:
Homepage URL  (1): http://www.naro.affrc.go.jp/warc/index.html
Research field  (3): Atmospheric and hydrospheric science ,  Agricultural environmental and information engineering ,  Agricultural environmental and information engineering
Research keywords  (8): Agricultural Meteorology ,  Local Agriculture ,  Meteorological Grid Data ,  Hilly and Mountainous Agriculture ,  Meteorological Resources ,  Numerical Weather Prediction Model ,  Cultivation Management System ,  Climate Change
Papers (21):
more...
MISC (10):
  • 植山秀紀, 吉越恆, 岡田周平. ICTによる農業利用のための精密気象情報の配信. 日本農業気象学会全国大会講演要旨/Proceedings of International Symposium on Agricultural Meteorology. 2017. 2017. 154
  • 松村伸二, 吉越恆, 植山秀紀. アスパラガス新品種の最適水管理技術の確立. 中国・四国の農業気象. 2016. 29. 28-29
  • 加藤雅宣, 池上勝, 植山秀紀, 川向肇. 50m細密気温予測データを利用した酒米の栽培支援システムの開発と実用上の課題-兵庫県山田錦産地を事例として-. 農業環境工学関連学会合同大会講演要旨集(CD-ROM). 2015. 2015. ROMBUNNO.F701
  • 船附稚子, 芦田(吉田)かなえ, 小河拓也, 植山秀紀, 荒木悦子, 藤本啓之, 池上勝. 酒米「山田錦」のデンプン特性とタンパク質組成への登熟温度の影響. 日本作物学会講演会要旨・資料集. 2013. 236th. 104-105
  • 芦田かなえ, 荒木悦子, 船附稚子, 植山秀紀, 池上勝, 藤本啓之, 矢野義昭, 平川嘉一郎, 土田利一. 酒米「山田錦」の登熟気温とデンプン特性及びタンパク質組成との関係. 日本食品科学工学会大会講演集. 2012. 59th. 84
more...
Professional career (1):
  • Ph.D. (Osaka Prefucture University)
Work history (5):
  • 2016/04 - 現在 National Agriculture and Food Research Organization
  • 2011/04 - 2016/03 National Agriculture and Food Research Organization
  • 2009/04 - 2011/03 National Agriculture and Food Research Organization
  • 2005/04 - 2009/03 National Agriculture and Food Research Organization
  • 1996/05 - 2001/03 Ministry of Agriculture, Forestry and Fisheries
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page