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J-GLOBAL ID:200901016570354436   Update date: Aug. 28, 2020

Harada Osamu

ハラダ オサム | Harada Osamu
Affiliation and department:
Job title: Chief Researcher
Research field  (3): Food sciences ,  Chemical reaction and process system engineering ,  Synthetic organic chemistry
Research keywords  (11): 重合 ,  コラーゲン ,  過熱水蒸気 ,  超臨界水 ,  亜臨界水 ,  たんぱく質 ,  高分子 ,  Polymerization ,  Supercritical Fluid ,  Collagen ,  Protein
Research theme for competitive and other funds  (7):
  • 2001 - 2002 植物性食品加工副産物としての亜臨界処理による生理活性物質の生産と応用
  • 亜臨界水を利用した産業廃棄物の有効利用
  • 各種動物材料から可溶化コラーゲンの調製、およびそれらの複合材料化
  • 過熱水蒸気による食品の乾燥および機能化
  • The development of the functional food using superheated steam.
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MISC (19):
Education (2):
  • - 1987 Himeji Institute of Technology
  • Himeji Institute of Technology
Professional career (1):
  • 工学博士 (*姫路工業大学*)
Association Membership(s) (3):
日本化学会 ,  高分子学会 ,  化学工学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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