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J-GLOBAL ID:200901016570354436
Update date: Apr. 12, 2024
Harada Osamu
ハラダ オサム | Harada Osamu
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Research field (3):
Food sciences
, Chemical reaction and process system engineering
, Synthetic organic chemistry
Research keywords (11):
重合
, コラーゲン
, 過熱水蒸気
, 超臨界水
, 亜臨界水
, たんぱく質
, 高分子
, Polymerization
, Supercritical Fluid
, Collagen
, Protein
Research theme for competitive and other funds (7):
2001 - 2002 植物性食品加工副産物としての亜臨界処理による生理活性物質の生産と応用
亜臨界水を利用した産業廃棄物の有効利用
各種動物材料から可溶化コラーゲンの調製、およびそれらの複合材料化
過熱水蒸気による食品の乾燥および機能化
The development of the functional food using superheated steam.
The preparation of the solubilized collagen.
The processing of the industrial waste using supercritical water.
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MISC (19):
Harada Osamu, Kuwata Minoru, Yamamoto Tohei. Extraction of Gelatin from Sardine Scales by Pressurized Hot Water. NIPPON SHOKUHIN KOGYO GAKKAISHI. 2007. 54. 6. 261-265
高温高圧水を利用したゼラチンの新しい製造方法. 化学工学論文集. 2007
亜臨界水・超臨界水のバイオマスへの利用. 生物工学会誌. 2006
Preparation of Subcritical Water-Treated Okara and Its Effect on Blood Pressure in Spontaneously Hypertensive Rats. Food Sci. Technol. Res. 2004
高コレステロール食投与ラットの脂質代謝に及ぼす亜臨界水処理小麦フスマの影響. 日本食品科学工学会誌. 2004
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Education (2):
- 1987 Himeji Institute of Technology
Himeji Institute of Technology
Professional career (1):
工学博士 (*姫路工業大学*)
Association Membership(s) (3):
日本化学会
, 高分子学会
, 化学工学会
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