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J-GLOBAL ID:200901017396625138   Update date: Sep. 28, 2022

Yoshizawa Takumi

ヨシザワ タクミ | Yoshizawa Takumi
Affiliation and department:
Job title: 教授,副学長
Research field  (2): Food sciences ,  Bioorganic chemistry
Research keywords  (4): Natural product chemistry ,  Food hygiene ,  生理活性天然物化学 ,  食品衛生学
Research theme for competitive and other funds  (10):
  • 1971 - フザリウム属菌のマイコトキシンに関する研究
  • 1971 - 毒性微生物の化学、毒性学並びに制御に関する研究
  • 食品汚染物質の除毒分解に関する研究
  • 食品汚染物質の簡易迅速検出法の開発
  • アジア地域における食品のマイコトキシン汚染とその制御に関する研究
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MISC (63):
Books (6):
  • 食品の安全性評価と確認
    サイエンスフォーラム 2003
  • Mycotoxin Protocols"(Method in Molecular Biology Vol.157)
    The Humana Press, Inc. 2000
  • HACCP対応食品危害分析・モニタリングシステム
    サイエンスフォーラム 1998
  • Mycotoxins and Animal Foods
    CRC Press 1991
  • Trichothecenes-Chemical, Biological and Toxicological Aspects
    Elsevier 1983
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Education (4):
  • - 1971 Tokyo University of Agriculture
  • - 1971 Tokyo University of Agriculture Graduate School, Division of Agriculture
  • - 1966 Tokyo University of Agriculture Faculty of Agriculture
  • - 1966 Tokyo University of Agriculture Faculty of Agriculture
Professional career (1):
  • Ph. D. (Tokyo University of Agriculture)
Work history (10):
  • 1982 - 1986 Kagawa University Faculty of Agriculture
  • 1982 - 1986 Kagawa University, Associate Professor
  • 1986 - - 愛媛大学大学院連合農学研究科教授
  • 1986 - - 香川大学農学部 教授
  • 1986 - - Ehime Univ. United Graduate School, Professor
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Committee career (2):
  • 1998 - 1999 マイコトキシン研究会 幹事,副会長、会長
  • 1984 - 国際植物病理学会議 真菌毒理学部会日本代表委員
Association Membership(s) (8):
日本環境変異原学会 ,  マイコトキシン研究会 ,  日本防菌防黴学会 ,  食品微生物学会 ,  日本植物病理学会 ,  日本食品衛生学会 ,  日本農芸化学会 ,  国際植物病理学会議
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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