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J-GLOBAL ID:200901018137672035   Update date: Nov. 05, 2018

TAKAHASHI Tadashi

タカハシ タダシ | TAKAHASHI Tadashi
Affiliation and department:
Job title: Researcher
Research field  (3): Biofunction/Bioprocess ,  Eating habits ,  Food science
Research keywords  (2): apple vinegar ,  bacterial cellulose
Research theme for competitive and other funds  (1):
  • 2004 - 2006 Study on the Improvement of Efficiency of Bacterial Cellulose Production and Its Utilization
Papers (1):
Lectures and oral presentations  (6):
  • 植物材料糖化物, 醸造物およびそれらの製造方法~リンゴ搾汁残渣からの食酢製造について~
    (第12回青森糖質研究会 2012)
  • 凍結および解凍速度が山菜の品質に及ぼす影響
    (2013年度日本冷凍空調学会年次大会 2013)
  • リンゴ搾汁残渣からの機能性食酢の開発
    (全国食品関係試験研究場所長会 2013)
  • 低温処理がナガイモの成分に及ぼす影響
    (2016年度日本冷凍空調学会年次大会 2016)
  • 「オリジナル酢の提案や活用で食生活を豊かに」
    (平成28年度県南地方の機能性食品を活用した「食育・健康講座」 2016)
more...
Association Membership(s) (2):
JAPANESE SOCIETY FOR FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY ,  JAPAN SOCIETY OF REFRIGERATING AND AIR CONDITIONING ENGINEERS
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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