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J-GLOBAL ID:200901019530943403   Update date: Jan. 30, 2024

Murakami Kazuyasu

ムラカミ カズヤス | Murakami Kazuyasu
Homepage URL  (1): http://www.hju.ac.jp/
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (7): 凍結含浸法 ,  HACCP ,  細菌 ,  食品衛生 ,  HACCP ,  Bacterium ,  Food hygiene
Research theme for competitive and other funds  (4):
  • 2013 - 2014 凍結含浸法で調理した介護職の保存性の評価および給食施設にもたらす経済効果
  • 2005 - 2007 HACCP and food hygiene
  • 1992 - 1993 The role of plasmalemmal Ca^<2+> channels and intracellular Ca^<2+> stores in vascular smooth muscles during the development of vascular resistance
  • 1990 - 1991 Cellular calcium movements and the role in regulating contraction and relaxation of vascular smooth muscles of resistance vessels
Papers (8):
more...
Books (1):
  • 食品微生物学辞典
    中央法規出版 2010
Professional career (1):
  • 農学博士 (東京大学)
Committee career (2):
  • 1997/01 - 現在 日本獣医学会 評議員
  • 1993/04 - 現在 日本薬理学会 学術評議員
Association Membership(s) (6):
日本薬理学会 ,  JAPANESE SOCIETY OF VETERINARY SCIENCE ,  THE JAPAN SOCIETY OF HOME ECONOMICS ,  JAPANESE SOCIETY OF ENVIRONMENTAL INFECTIONS ,  JAPANESE SOCIETY OF FOOD MICROBIOLOGY ,  日本給食経営管理学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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