Rchr
J-GLOBAL ID:200901024211626490   Update date: Feb. 14, 2024

Noda Hiroko

ノダ ヒロコ | Noda Hiroko
Affiliation and department:
Research field  (2): Food sciences ,  Applied biochemistry
Research keywords  (4): 応用微生物学 ,  食物栄養学 ,  Applied Microbiochemistry ,  Food Science and Nutrition
Research theme for competitive and other funds  (6):
  • 野生担子菌の生産と新しい食品の開発に関する研究
  • 微生物による発酵食品の生産に関する研究
  • 微生物の新規アミノ酸脱水素酵素に関する研究
  • Studies on production of wild basidiomycetes and development new food material
  • Study on production of fermented food by microorganism
Show all
MISC (42):
more...
Books (2):
  • 新しい時代の栄養士をめざして
    萌文書林
  • The Textbook for Dietitians
Education (4):
  • - 1995 Mukogawa Women's University
  • - 1995 Mukogawa Women's University Graduate School, Division of Home Economics
  • - 1988 Mukogawa Women's University
  • - 1988 Mukogawa Women's University Faculty of Home Economics
Professional career (1):
  • (BLANK) (Mukogawa Women's University)
Work history (13):
  • 2000 - 2001 一宮女子短期大学 助教授
  • 2000 - 2001 Ichinomiya Women's Junior College,
  • 2001 - - 一宮女子短期大学 教授
  • 2001 - - Ichinomiya Women's Junior College, Professor
  • 1999 - 2000 一宮女子短期大学 講師
Show all
Association Membership(s) (5):
日本食品科学工学会 ,  関西菌類談話会 ,  日本栄養食糧学会 ,  日本ビタミン学会 ,  日本農芸化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page