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J-GLOBAL ID:200901024306480213   Update date: Aug. 10, 2022

Yamamoto Hisashi

ヤマモト ヒサシ | Yamamoto Hisashi
Affiliation and department:
Job title: Professor
Research field  (2): Food sciences ,  Theoretical studies related to particle-, nuclear-, cosmic ray and astro-physics
Research keywords  (16): 老化 ,  糊化 ,  レオロジー ,  反応速度論 ,  デンプン ,  ゲル ,  食品物性 ,  場の理論 ,  Retrogradation ,  Gelatinization ,  Rheology ,  Kinetic ,  Starch ,  Gel ,  Food Physics ,  Field Theory
Research theme for competitive and other funds  (4):
  • デンプンの多様な糊化・老化の反応速度論的研究
  • 食品ゲルのレオロジー的研究
  • Kinetic Studies of Diverse Gelatinization and Retrogradation of Starch
  • Rheological Study on Food Gel
MISC (13):
Education (4):
  • - 1988 Hiroshima University
  • - 1988 Hiroshima University Graduate School, Division of Natural Science
  • - 1983 Kyoto University Faculty of Science
  • - 1983 Kyoto University Faculty of Science
Professional career (1):
  • Ph.D., Doctor of Science (Hiroshima University)
Association Membership(s) (6):
日本調理科学会 ,  日本食品工学会 ,  日本食品科学工学会 ,  日本応用糖質学会 ,  日本レオロジー学会 ,  日本物理学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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