Rchr
J-GLOBAL ID:200901024528321016
Update date: Sep. 26, 2022
Takahashi Junko
タカハシ ジユンコ | Takahashi Junko
Affiliation and department:
Research field (1):
Food sciences
Research keywords (4):
食物
, 食品テクスチャー
, Food
, Food Texture
Research theme for competitive and other funds (4):
- 咀嚼動作の解析
- 咀嚼時の食品の破砕音
- Analysis of masticatory pattern
- Food crushing sounds during mastication
MISC (65):
-
食品の破砕音を表す擬声語の認知度について. 聖セシリア女子短期大学 紀要. 2001. 26. 69-79
-
幼稚園における食生活指導. 聖セシリア女子短期大学 紀要. 2001. 26. 53-60
-
Recognition of Onomatopoeia of Crushing Sounds in Food. Bulletin of St. Cecilia Women's Junior College. 2001. 26. 69-79
-
The Guidance of Diet Life in The Kindergarten. Bulletin of St. Cecilia Women's Junior College. 2001. 26. 53-60
-
食品の硬さと擬声語の関連. 聖セシリア女子短期大学紀要. 2000. 25. 27-36
more...
Books (9):
-
新・小児栄養
みらい社、共著 2000
-
新食感事典
サイエンスフォーラム、共著 1999
-
小児栄養
みらい社,共著 1998
-
総合調理科学事典
光生館,共著 1997
-
マテリアル破壊応用ハンドブック
サイエンスフォーラム,共著 1997
more...
Professional career (1):
Awards (1):
Association Membership(s) (5):
日本味と匂い学会
, 日本咀嚼学会
, 日本調理科学会
, 日本食品科学工業学会
, 日本家政学会
Return to Previous Page