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J-GLOBAL ID:200901030314454949
Update date: Oct. 05, 2022
Iwahara Kenji
Iwahara Kenji
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Homepage URL (1):
http://www.iri.pref.shizuoka.jp/numadu/index.html
Research field (1):
Applied microbiology
Research keywords (8):
担子菌
, 発酵食品
, 酵素
, 微生物
, Basidiomycete
, fermented food
, Enzyme
, Microorganism
Research theme for competitive and other funds (2):
微生物の生産するステロイドスルファターゼの利用に関する研究
Research on application for steroid sulfatase produced by a bacterium
Papers (1):
Hiroshi Takagi, Ryota Moriuchi, Yu Kanesaki, Satoshi Katsuyama, Masahiro Suzuki, Reo Mochizuki, Ken Yokozawa, Kenji Iwahara, Hideo Dohra. Draft Genome Sequence of Lactiplantibacillus plantarum NMZ-1139, Isolated from Whisky Mash. Microbiology resource announcements. 2021. 10. 49. e0100821
MISC (18):
勝山聡, 望月玲於, 鈴木雅博, 横澤賢, 黒瀬智英子, 高木啓詞, 岩原健二. Development of sour beer brewed by lactic acid bacteria isolated in Shizuoka Prefecture. 日本食品科学工学会誌. 2022. 69. 5
望月玲於, 勝山聡, 鈴木雅博, 岩原健二. しずおか有用微生物ライブラリを活用した静岡サワーエールの開発(第1報)-最適乳酸菌株の選抜-. 静岡県工業技術研究所研究報告. 2019. 12
黒瀬智英子, 鈴木雅博, 勝山聡, 岩原健二. 葛の花から分離した酵母によるプラント規模の試験醸造. 静岡県工業技術研究所研究報告. 2019. 12
鈴木雅博, 勝山聡, 岩原健二, 稲村浩宣. Development of the craft beer yeast original of Shizuoka-Trial production of the beer using the microbe library candidate strain-. 静岡県工業技術研究所研究報告. 2018. 11
麹菌を利用した新かつお節の製法. 沼津工業技術センター研究報告. 2003. No.11
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Education (4):
- 2000 Kyoto University
- 2000 Kyoto University Graduate School, Division of Agriculture Forest products engineering
- 1996 Kagawa University
- 1996 Kagawa University Graduate School, Division of Agriculture Bioresource science
Work history (1):
2001 - -現 静岡県工業技術研究所沼津工業技術支援センター バイオ科
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