Rchr
J-GLOBAL ID:200901032565790789
Update date: May. 08, 2020
Ota Toru
オオタ トオル | Ota Toru
Contact this researcher
You can send email directly to the researcher.
Affiliation and department:
Morioka College
About Morioka College
Search "Morioka College"
Detailed information
Research field (2):
Food sciences
, Home economics, lifestyle science
Research keywords (1):
食品化学
Research theme for competitive and other funds (1):
2004 - 2006 生理活性ペプチド
MISC (1):
T Ota, A Itoh, H Tachi, K Kudoh, T Watanabe, Y Yamamoto, T Tadokoro, A Maekawa. Synthesis of morphiceptin (Tyr-Pro-Phe-Pro-NH2) by dipeptidyl aminopeptidase IV derived from Aspergillus oryzae. JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY. 2005. 53. 15. 6112-6116
Books (9):
産業酵素の応用技術と最新動向
シーエムシー出版 2009 ISBN:9784781301082
食べ物と健康I
南江堂 2007 ISBN:9784524236930
管理栄養士全科のまとめ
南山堂 2005 ISBN:9784525632939
調理師養成教育全書 食品学
社団法人 全国調理師養成施設協会 2004
食べ物と健康 食品学各論
八千代出版 2003 ISBN:9784842912707
more...
Education (2):
- 1984 Tokyo University of Agriculture
- 1982 Tokyo University of Agriculture Faculty of Agriculture
Professional career (1):
博士(農芸化学) (東京農業大学)
Work history (5):
2010/04 - Morioka University Faculty of Nutritional Sciences, Department of Nutritional Sciences
2006/04 - 2010/03 - 名寄市立大学保健福祉学部栄養学科 教授
2003 - 2005 市立名寄短期大学生活科学科 教授
1997 - 2002 市立名寄短期大学生活科学科 助教授
1991 - 1997 市立名寄短期大学生活科学科 講師
Committee career (1):
日本食生活学会 評議員
Association Membership(s) (4):
日本食生活学会
, 日本栄養・食糧学会
, 日本食品科学工学会
, 日本農芸化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in
researchmap
.
For details, see here
.
Return to Previous Page
TOP
BOTTOM