Rchr
J-GLOBAL ID:200901032565790789   Update date: May. 08, 2020

Ota Toru

オオタ トオル | Ota Toru
Affiliation and department:
Research field  (2): Food sciences ,  Home economics, lifestyle science
Research keywords  (1): 食品化学
Research theme for competitive and other funds  (1):
  • 2004 - 2006 生理活性ペプチド
MISC (1):
Books (9):
  • 産業酵素の応用技術と最新動向
    シーエムシー出版 2009 ISBN:9784781301082
  • 食べ物と健康I
    南江堂 2007 ISBN:9784524236930
  • 管理栄養士全科のまとめ
    南山堂 2005 ISBN:9784525632939
  • 調理師養成教育全書 食品学
    社団法人 全国調理師養成施設協会 2004
  • 食べ物と健康 食品学各論
    八千代出版 2003 ISBN:9784842912707
more...
Education (2):
  • - 1984 Tokyo University of Agriculture
  • - 1982 Tokyo University of Agriculture Faculty of Agriculture
Professional career (1):
  • 博士(農芸化学) (東京農業大学)
Work history (5):
  • 2010/04 - Morioka University Faculty of Nutritional Sciences, Department of Nutritional Sciences
  • 2006/04 - 2010/03 - 名寄市立大学保健福祉学部栄養学科 教授
  • 2003 - 2005 市立名寄短期大学生活科学科 教授
  • 1997 - 2002 市立名寄短期大学生活科学科 助教授
  • 1991 - 1997 市立名寄短期大学生活科学科 講師
Committee career (1):
  • 日本食生活学会 評議員
Association Membership(s) (4):
日本食生活学会 ,  日本栄養・食糧学会 ,  日本食品科学工学会 ,  日本農芸化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page