Rchr
J-GLOBAL ID:200901033929143241   Update date: Dec. 08, 2023

Naganuma Kota

ナガヌマ コウタ | Naganuma Kota
Affiliation and department:
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (2): 食品分析 ,  FoodChemical
Research theme for competitive and other funds  (4):
  • 2007 - 2007 乳酸発酵を利用した漬物製造技術の開発
  • 2003 - 2004 食品製造における変敗防止法の確立
  • 2002 - 2003 Optimum Conditions for Making of Ume(Prunus Mume)Processed in Conformity with Health-Inclination
  • 2001 - 2003 健康志向に即した梅加工品製造方法の検討
MISC (3):
  • 恩田匠, 小松正和, 長沼孝多, 小嶋匡人, 中山忠博, 恩田匠, 小松正和, 長沼孝多, 小嶋匡人, 中山忠博. 甲州を原料としたスパークリングワイン製造のための原酒ワイン醸造におけるマロラクティック発酵. 日本食品保蔵科学会大会講演要旨集. 2017. 66th
  • 長沼孝多, 小松正和, 渡辺晃樹, 小嶋匡人, 富田晃, 恩田匠. Effect of trellising and pruning systems on ‘Koshu’ or ‘Cabernet Sauvignon’ wine quality. 日本ブドウ・ワイン学会誌. 2017. 28. 2
  • 木村英生, 小嶋匡人, 長沼孝多, 小松正和, 恩田匠. 山梨県産果実の抗酸化性評価-ニホンスモモの抗酸化活性成分-. 日本食品保蔵科学会大会講演要旨集. 2007. 56th
Education (2):
  • - 2002 Niigata University
  • - 2000 Niigata University Faculty of Agriculture Department of Applied Biological Chemistry
Professional career (1):
  • 修士(農学) (新潟大学)
Association Membership(s) (2):
日本食品科学工学会 ,  日本食品保蔵科学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page