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J-GLOBAL ID:200901034141485482
Update date: Jul. 25, 2010
Kawamura Keiko
カワムラ ケイコ | Kawamura Keiko
Affiliation and department:
Research field (1):
Home economics, lifestyle science
Research keywords (6):
食文化
, 食生活
, 食物調理
, Appetite culture
, Dietary Habits
, Foods Cooking
Research theme for competitive and other funds (4):
- 2005 - 幕末期の奥州における酒造り
- 2003 - 調理文化の地域性と調理科学~魚類利用の地域性~
- 神饌について
- An offering to Japanese Gods
MISC (40):
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Recorded Foods on a Wealthy Farmer.Souin's Diary in the late19 Century(No.2). REPORT on THE RESEARCHES OHOKU SEIKARSU COLLEGE&MISHIMA GAKUEN WOMEN'S JUNIOR COLLEGE. 2002. 33. 53
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平成13・14年度日本調理科学会特別研究「調理文化の地域性と調理科学」報告書-豆・いも類の利用の地域性-. 日本調理科学会「調理文化の地域性と調理科学」特別研究委員会. 2002
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幕末から明治初期の羽州村山地方における豪農・宋尹の日記に記載された食物(その2). 東北生活文化大学三島学園女子短期大学紀要. 2002. 33. 53
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Recorded Foods on a Wealthy Farmer.Souin's Diary in the late19 Century(No.2). REPORT on THE RESEARCHES OHOKU SEIKARSU COLLEGE&MISHIMA GAKUEN WOMEN'S JUNIOR COLLEGE. 2002. 33. 53
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幕末から明治初期の羽州村山地方における豪農・宗尹の日記に記載された食物(その1). 東北生活文化大学・三島学園女子短期大学起要. 2001. 32,53
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Works (1):
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平成13・14年度日本調理科学会特別研究「調理文化の地域性と調理科学」豆・いも類利用の地域性
2001 - 2002
Association Membership(s) (3):
日本食生活学会
, 日本調理科学会
, 日本栄養食糧学会
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