Rchr
J-GLOBAL ID:200901038177451113   Update date: Jul. 16, 2018

Koguma Mitsuteru

コグマ ミツテル | Koguma Mitsuteru
Affiliation and department:
Research field  (2): Crop production science ,  Horticulture
Research keywords  (3): tea ,  cultivation ,  vegetable
Research theme for competitive and other funds  (2):
  • 2010 - 2011 プライミング処理による葉ネギの生産力向上
  • 2007 - 2008 トマトの実用的な局部加温技術の確立
Papers (3):
Lectures and oral presentations  (6):
  • 携帯型近赤外線装置を用いたチャ葉内窒素濃度の推定
    (日本茶業学会研究発表会2017 2017)
  • 高品質な食品用粉末茶の生産及び加工方法の検討
    (日本茶業学会研究発表会2016 2016)
  • ミシマサイコ種子の篩及び比重選別が出芽に与える影響
    (園芸学会平成28年度春季大会 2016)
  • 粉まつ茶原料に適する被覆開始期と被覆日数の検討
    (日本茶業学会研究発表会2014 2014)
  • 葉ネギ種子の予措での発芽促進に最適な浸水時間
    (園芸学会平成24年度春季大会 2012)
more...
Association Membership(s) (2):
JAPANESE SOCIETY OF TEA SCIENCE AND TECHNOLOGY ,  THE JAPANESE SOCIETY FOR HORTICULTURAL SCIENCE
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page