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J-GLOBAL ID:200901043456132986   Update date: Sep. 30, 2022

Tanabe Soichi

タナベ ソウイチ | Tanabe Soichi
Affiliation and department:
Research field  (2): Food sciences ,  Nutrition and health science
Books (9):
  • わかりやすい食品機能学
    三共出版 2014
  • Bifidobacteria: Genomics and Molecular Aspects
    2010
  • 「ルミナコイド研究のフロンティア」腸内細菌の腸炎抑制・腸管バリア保護効果
    p.p. 115-132 建帛社 2010
  • 「抗アレルギー食品開発ハンドブック」 第5章 低アレルゲン性食品の開発
    サイエンス・フォーラム 2005
  • Meat allergy in "Nutraceutical Proteins and Peptides in Health and Disease"
    Marcel Dekker 2005
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Work history (15):
  • 2015/11 - 現在 日清食品ホールディングス株式会社 グローバルイノベーション研究センター 健康科学研究部
  • 2011 - 現在 Professor, Graduate School of Biosphere Science, Hiroshima University
  • 2011/01 - 2015/10 Hiroshima University Graduate School of Biosphere Science
  • 2002 - 2010 Hiroshima University Graduate School of Biosphere Science
  • 2002 - 2010 Associate Professor, Graduate School of Biosphere Science, Hiroshima University
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Committee career (1):
  • 2004 - 現在 日本食品免疫学会 幹事
Awards (5):
  • 2015/10 - 日本食品免疫学会 日本食品免疫学会学会賞
  • 2006/10 - 日本醸造協会技術賞
  • 2006/03 - 農芸化学奨励賞 「食物アレルゲン構造の解析とそのアレルギー対応食品開発への応用」
  • 2003 - 日本農芸化学会中四国支部奨励賞
  • 2001 - BBB優秀論文賞2000
Association Membership(s) (4):
JAPANESE SOCIETY OF ALLERGOLOGY ,  日本栄養食糧学会 ,  日本食品免疫学会 ,  JAPAN SOCIETY FOR BIOSCIENCE, BIOTECHNOLOGY, AND AGROCHEMISTRY
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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