Rchr
J-GLOBAL ID:200901048331337324   Update date: Nov. 29, 2005

Maeda Hiromi

マエダ ヒロミ | Maeda Hiromi
Affiliation and department:
Research field  (1): Home economics, lifestyle science
Research keywords  (2): 調理学教育 ,  Education of Cookery
Research theme for competitive and other funds  (1):
  • 1999 - 本学における調理学教育(その3)-調理学教育におけるインターネット授業の試み-
MISC (30):
  • 調理文化の地域性と調理科学-豆・いも類利用の地域性-. 2003
  • 広島地方におけるカキによる食中毒. 広島文化短期大学紀要. 2002. (33-35), 13-23
  • 広島地方における魚介類による食中毒. 看護学統合研究. 2002. 3(2), 57-70
  • Food Poisoning by Oysters in Hiroshima Region. Bulletin of the Hiroshima Bunka Junior College. 2002. 33-35. 13-23
  • Food Poisoning by Fish and Shellfish in Hiroshima Region. Integrated Sutudies in Nursing Science. 2002. 3. 2/57-70
more...
Education (2):
  • - 1975 Hiroshima University
  • - 1975 Hiroshima University
Association Membership(s) (3):
日本食生活学会 ,  日本調理科学会 ,  日本家政学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page