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J-GLOBAL ID:200901049685837002   Update date: Sep. 27, 2022

Ohara Ikuo

オハラ イクオ | Ohara Ikuo
Affiliation and department:
Research field  (2): Physiology ,  Food sciences
Research keywords  (4): 栄養化学 ,  栄養学 ,  Nutritional Chemistry ,  Nutrition
Research theme for competitive and other funds  (6):
  • アミノ酸の栄養学的必須性に関する研究
  • 米糠由来食物繊維と糖尿病
  • 味覚の生理学的意義の解明に関する研究
  • Studies on Nutritional Essentiality of Amino Acids
  • Modified Rice Bran and Diabetes
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MISC (32):
Books (6):
  • 健康からみた食品学総論「(共著)」
    弘学出版 2000
  • General Sitology for Health Promotion
    2000
  • 栄養・健康科学シリーズ 栄養学総論「(共著)」
    南江堂 1994
  • 栄養学のための生化学「(共著)」
    朝倉書店 1993
  • 栄養学各論「(共著)」
    弘学出版 1990
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Education (4):
  • - 1969 Nagoya University
  • - 1969 Nagoya University Graduate School, Division of Agriculture
  • - 1967 Chiba University Faculty of Horticulture
  • - 1967 Chiba University Faculty of Horticulture
Professional career (3):
  • Doctor of Agriculture (Nagoya University)
  • (BLANK) (Kyoto University)
  • Master of Agriculture (Nagoya University)
Work history (12):
  • 1988 - 2001 Kobe Women's University Faculty of Home Economics
  • 1988 - 2001 Faculty of Home Economics, Kobe Women's
  • 1983 - 1988 Kobe Women's University Faculty of Home Economics
  • 1983 - 1988 Faculty of Home Economics, Kobe Women's
  • 1970 - 1983 味の素株式会社 中央研究所 研究員
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Association Membership(s) (4):
米国糖尿病学会(American Diabetes Association) ,  ニューヨーク科学アカデミー (New York Academy of Sciences) ,  米国大学栄養学会(American College of Nutrition) ,  日本栄養食糧学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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