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J-GLOBAL ID:200901050800084135   Update date: Sep. 28, 2008

Aramaki Isao

アラマキ イサオ | Aramaki Isao
Affiliation and department:
Job title: Director
Research field  (1): Applied microbiology
Research keywords  (7): デンプン ,  醸造適性 ,  心白 ,  酒米 ,  酒造 ,  Properties of rice for Sake Brewing ,  White Core of rice
Research theme for competitive and other funds  (3):
  • 2001 - 2005 清酒原料米の醸造適性
  • 2001 - 2005 Properties of Rice for Sake Brewing
  • 1998 - 原料米の酒造適性
Books (3):
  • 第3章 第2章 酒造技術研究と新処理技術、酒造原料米全国統一分析結果から見た酒造適正 最新日本の酒米
    P. 154-171 (ISBN4-8425-0055-7) 東京、養賢堂 (2000) 2000
  • 清酒編 第II章 無機成分、醸造物の成分
    p. 8-15 東京、日本醸造協会 1999
  • 第IV章 酒造米、清酒製造技術
    p. 85-129 東京、日本醸造協会 1998
Education (2):
  • - 1975 Kyushu University School of Agriculture
  • Kyusyu University
Awards (3):
  • 1996 - 日本醸造協会 伊藤保平賞
  • 1996 - NIR Advance Award
  • NIR Advance Award (1996)
Association Membership(s) (16):
日本農芸化学会 ,  日本電子顕微鏡学会 ,  日本生物工学会 ,  日本醸造学会 ,  日本官能評価学会 ,  日本応用糖質科学会 ,  日本育種学会 ,  The Society for Fermentation and Bioengineering, Japan ,  The Japanese Society of Applied Glycoscience ,  The Brewing Society of Japan ,  Japanese Society of Electron Microscopy ,  Japanese Society of Breeding ,  Japanese Journal of Senory Evaluation ,  and Agrochemistry ,  Biotechnology ,  Japan Society for Bioscience
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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