- 2022 - 2025 Cl-に着目した塩味受容メカニズムの解明とそれを起点とした減塩物質の獲得
- 2018 - 2021 Establishment of a multimodal evaluation system for deliciousness and its utilization for establishment of dysphagia-adjusted diet
- 2010 - 2012 Search for a clue with contact of taste and texture-analysis of physical taste using model lingual epithelial cells
- 2007 - 2009 Application of taste modifying protein, neoculin and miraculin for food preperation
- 2005 - 2006 プロテアーゼを活用した高齢者向け食品の生理機能および調理物性の改良
- 1997 - 1998 麹菌中性プロテアーゼによる大豆タンパク質のアレルゲン低減化及び食品ゲル形成の解析
- 1995 - 1995 大豆タンパク質に対する麹プロテアーゼの作用の解析と低アレルゲン食品の設計
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