Rchr
J-GLOBAL ID:200901053447439560
Update date: Jan. 17, 2024
Sato Masayuki
サトウ マサユキ | Sato Masayuki
Affiliation and department:
Hokkaido Institute of Public Health Food Hygiene Division
About Hokkaido Institute of Public Health Food Hygiene Division
Search "Hokkaido Institute of Public Health Food Hygiene Division"
Detailed information
Research keywords (10):
カビ毒
, 食品添加物
, 食品
, 農薬
, 生薬
, mycotoxin
, food additives
, food
, pesticide
, crude drugs
Research theme for competitive and other funds (2):
北海道産薬用植物の化学的品質評価法に関する研究
Chemical evaluation of crude drugs produced in Hokkaido
MISC (20):
セップパックC18カートリッジを前処理に用いた食品中の アシュラムの定量法. 北海道立衛生研究所報 (1998)48, 77-79
農薬による食品の汚染について(第18報)ー1986-1987年度、 北海道産農産物中における農薬の残留状況. 北海道立衛生研究所報 (1988)38, 31-35
農薬による食品の汚染について(第19報)ー1988-1991年度、 北海道産農産物中における農薬の残留状況. 北海道立衛生研究所報 (1992)42, 14-20
1993年度、輸入米中の残留農薬実態調査. 北海道立衛生研究所報 (1994)44, 62-65
1993-1995年度、輸入農産物の農薬残留調査. 北海道立衛生研究所報 (1996)46, 25-33
more...
Education (4):
- 1985 北海道大学大学院薬学研究科 薬学研究科
- 1983 Hokkaido University Faculty of Pharmaceutical Sciences
Hokkaido University
Graduate School of Pharmaceutical Science, Hokkaido University
Professional career (1):
Master Degree
Work history (2):
1986 - Hokkaido Institute of Public Health
1986 - Hokkaido Institute of Public Health
Association Membership(s) (4):
全国衛生化学技術協議会
, 北海道公衆衛生学会
, 社団法人 日本薬学会
, The Pharmaceutical Society Of Japan
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in
researchmap
.
For details, see here
.
Return to Previous Page
TOP
BOTTOM