Rchr
J-GLOBAL ID:200901053928469632
Update date: Sep. 14, 2022
Nagasawa Haruko
ナガサワ ハルコ | Nagasawa Haruko
Affiliation and department:
Research field (4):
Food sciences
, Applied biochemistry
, Environmental policy and society
, Environmental impact assessment
Research keywords (6):
水環境衛生
, 食品科学
, 食品(応用)微生物学
, Water Environmental Hygiene
, Food Science
, Food (Applied) Microbiology
Research theme for competitive and other funds (8):
- 1998 - 2002 油脂含有家庭排水の微生物処理に関する研究
- - 2002 Studies on the improvement of food preservation using natural antibacterial substances
- 2000 - 食品中の機能性成分に関する研究
- 1997 - 天然抗菌素材を用いた食品保存性向上に関する研究
- 1995 - 天日干し工程導入によるかつお節の風味増大効果の検討
- Characterization of Functional Substances in Food
- Effect of the sun-dried process on flavor increase of dried bonito
- Microbiological treatment of oils and fats-contained domestic waste water
Show all
MISC (16):
Books (6):
-
食品微生物学
建帛社 1999
-
Food Microbiology
KENPAKUSHA 1999
-
食品学ーその栄養と生化学ー (共著)
食品管理開発研究協会 1995
-
Preservation of Green Colour in Leaves (Trends in Food Processing II : Editor-in chief Ang How Ghee)
Singapore Institute of Food Science and Technology 1989
-
RNAポリメラーゼ--転写調節における役割 (化学総説No.46)
学会出版センター 1985
more...
Works (6):
-
食関連物のガス殺菌方法及びその装置 特許第1747563号
1993 -
-
Process for sterilized food production
1993 -
-
食品のガス殺菌装置及びそれによる食品製造方法
1991 -
-
Process for sterilizing food stuffs United States Patent 5011699
1991 -
-
緑色乾燥葉及びその製造方法 特許第1579527号
1990 -
more...
Professional career (1):
Committee career (1):
- 2002 - 日本栄養・食糧学会 中、四国支部評議員
Association Membership(s) (7):
日本栄養・食糧学会
, 日本食品科学工学会
, 日本食品微生物学会
, 日本食品衛生学会
, 日本防菌防黴学会
, 日本分子生物学会
, 日本生化学会
Return to Previous Page