Rchr
J-GLOBAL ID:200901054578910027   Update date: Sep. 14, 2022

Ohno Nobuko

オオノ ノブコ | Ohno Nobuko
Research field  (2): Food sciences ,  Applied biochemistry
Research theme for competitive and other funds  (2):
  • 微生物酵素の利用に関する研究
  • Study on Utilization of Microbial Enzymes
MISC (71):
Books (9):
  • 食物と健康2
    三共出版 2007
  • 食物と健康3
    三共出版 2007
  • 食品加工学(第2版)
    建帛社 2005
  • 機能性食品学
    建帛社 2003
  • 調理用語辞典改訂
    社会法人全国調理師養成施設協会編 1999
more...
Professional career (1):
  • 農学博士 (千葉大学)
Work history (1):
  • Wayo Women's University School of Human Ecology Department of Health and Nutrition Professors
Association Membership(s) (5):
日本農芸化学会 ,  日本生物工学会 ,  日本食品科学工学会 ,  日本家政学会 ,  日本応用糖質科学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page