Rchr
J-GLOBAL ID:200901055422773670   Update date: Aug. 16, 2022

Kamikado Hideaki

カミカド ヒデアキ | Kamikado Hideaki
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (2): 食品衛生微生物学 ,  Food Microbiology
Research theme for competitive and other funds  (2):
  • 乳・乳製品製造過程における微生物制御に関する研究
  • Study on microbiological control in the production process of milk and milk products.
Papers (7):
more...
MISC (23):
Patents (1):
  • Combined treatment with electrolized water and ultra-violet irradiation to reduce microbial contamination levels in food packaging container.
Books (4):
  • 食品の腐敗と微生物(分担執筆)
    (株)幸書房 2012
  • ミルクの事典(分担執筆)
    (株)朝倉書店 2009
  • 食品変敗防止ハンドブック(分担執筆)
    (株)サイエンスフォーラム 2006
  • 現場で役立つ食品微生物Q&A(分担執筆)
    中央法規出版(株) 2005
Education (4):
  • - 1987 Kyushu University
  • - 1987 Kyushu University Graduate School, Division of Agriculture
  • - 1985 Kyushu University School of Agriculture
  • - 1985 Kyushu University Faculty of Agriculture
Professional career (2):
  • Master (Kyushu University)
  • Ph.D
Committee career (4):
  • 日本食品衛生学会 理事
  • 国際酪農連盟 微生物分析法ハーモナイゼーション常設委員会委員
  • 国際酪農連盟 微生物衛生常設委員会委員
  • 国際酪農連盟日本国内委員会 微生物・衛生専門部会委員
Association Membership(s) (4):
日本食品衛生学会 ,  日本防菌防黴学会 ,  japan ,  The society for antibacterial and antifungal agents
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page