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J-GLOBAL ID:200901055725221808   Update date: Mar. 31, 2023

Nakata Shinobu

ナカタ シノブ | Nakata Shinobu
Research keywords  (2): cookery science ,  carbohydrate
Research theme for competitive and other funds  (6):
  • 小学校家庭科における教材研究
  • 食物多糖類に関する研究
  • 植物レクチンに関する研究
  • Study of teaching materials on home economics
  • Study on plant polysaccharides
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Papers (32):
  • 中田 忍, 村埜 美紀. 米ぬかの有効利用について -クッキーへの添加-. 生活文化研究. 2021. 58. 53-58
  • 小堀 龍太郎, 中田 忍. 豆腐を用いて調製した白玉団子およびその生地の物性について. 生活文化研究. 2020. 57. 47-54
  • 小堀 龍太郎, 中田 忍. 梅シロップ中のスクロース分解とウメインベルターゼ活性. 生活文化研究. 2018. 55. 15-22
  • Rheological Effects of Kneaded Glutinous Rice Flour Dough Using Tofu. 2017. 54. 47-52
  • 中田 忍, 大森 友香. 乾熱処理小麦粉を用いたクッキーの調製について. 生活文化研究. 2016. 53. 23-28
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MISC (1):
  • The Characteristic Effect of Soy Protein on Gastrointestinal Tract-Prevention of Chemotherapy Toxicity-. Journal of Life Culture. 1996. 三十六冊. 1-10
Books (3):
  • 調理学
    医歯薬出版 2004
  • 調理学実習 (栄養科学シリーズNEXT)
    講談社サイエンティフィック 2003
  • 調理で活きる「総合的な学習の時間」分担執筆
    開隆堂 2001
Education (2):
  • - 1983 Osaka City University
  • - 1980 Osaka City University Faculty of Human Life Science
Professional career (4):
  • (BLANK) (Osaka City University)
  • 家政学修士 (大阪市立大学)
  • (BLANK) (Osaka City University)
  • 学術博士 (大阪市立大学)
Work history (5):
  • 2008/08/01 - 大阪教育大学・教授
  • 2007/04/01 - 2008/07/31 大阪教育大学・准教授
  • 1999/12/16 - 2007/03/31 大阪教育大学・助教授
  • 1992/04/01 - 1999/12/15 大阪教育大学・講師
  • 1983/04/01 - 1992/03/31 大阪教育大学・助手
Committee career (2):
  • 2018 - 現在 日本調理科学会 代議員
  • 2006 - 2008 日本調理科学会 近畿支部役員
Association Membership(s) (6):
日本調理科学会 ,  日本家政学会 ,  日本糖質学会 ,  日本応用糖質科学会 ,  日本栄養・食糧学会 ,  日本農芸化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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