Rchr
J-GLOBAL ID:200901057058902225
Update date: Jun. 30, 2022
Tajima Makoto
タジマ マコト | Tajima Makoto
Affiliation and department:
Job title:
professor
Research field (1):
Food sciences
Research keywords (2):
食品の生理機能
, food function
Research theme for competitive and other funds (3):
- 食品の生理機能
- 食品の嗜好成分の解明
- Taste of Foods
MISC (18):
Books (1):
-
食品・栄養にまつわるホントとウソのQ&A
カザン 2009 ISBN:9784876895960
Education (4):
- - 1971 The University of Tokyo
- - 1971 The University of Tokyo Graduate School, Division of Agricultural Science
- - 1966 The University of Tokyo
- - 1966 The University of Tokyo Faculty of Agriculture
Professional career (1):
Committee career (7):
Association Membership(s) (11):
フードシステム研究会
, 日本食品保蔵科学会
, 食品微生物学会
, 調理科学会
, 日本家政学会
, 日本食品衛生学会
, 日本栄養・食糧学会
, 日本食品科学工学会
, 日本分析化学会
, 日本化学会
, 日本農芸化学会
Return to Previous Page