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J-GLOBAL ID:200901057091096366   Update date: Sep. 25, 2022

Kaneko Kentaro

カネコ ケンタロウ | Kaneko Kentaro
Affiliation and department:
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (2): 食品科学 ,  Food Science
Research theme for competitive and other funds  (10):
  • 1990 - 1997 Study on Low Temperature Steam-Heating Process
  • 1985 - 1992 日本と韓国の食文化に関する食品学的研究
  • 1985 - 1992 Food Scientific study on Dietary Culture between Japan and Korea
  • 1990 - 低温蒸気加熱加工法に関する研究
  • 1980 - Study on Texture of Vegetables
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MISC (93):
Patents (3):
  • Order-reducing Substance
  • Order-reducing Substance and its use
  • Order-reducing substance and its use
Books (4):
  • 健康からみた基礎食品学
    アイ・ケイ コーポレーション 2002
  • 健康からみた食品学総論(編著)
    弘学出版 2000
  • 改訂調理用語辞典(分担)
    全国調理師養成協会 1998
  • 新・食品分析法(共著・ペクチン,日本食品科学工学会,新食品分析法編集委員会)
    光琳
Works (13):
  • 消臭剤およびその用途(出願番号:特開平2002-095729)
    2002 -
  • 消臭剤およびその用途(出願番号:特開平2002-104987)
    2002 -
  • 硬化ウメ漬けに関する研究
    2001 -
  • 大豆イソフラボンに関する研究
    2001 -
  • 消臭剤(出願番号 : 特願2001-207937)
    2001 -
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Education (4):
  • - 1968 Nagoya University
  • - 1968 Nagoya University Graduate School, Division of Agriculture
  • - 1965 Utsunomiya University Faculty of Agriculture
  • - 1965 Utsunomiya University Faculty of Agriculture
Professional career (1):
  • (BLANK)
Work history (15):
  • 2001 - - 日本獣医畜産大学食品科学科 教授
  • 2001 - - Nippon veterinary and animal science university,
  • 1991 - 2000 Koriyama Women's College
  • 1991 - 2000 Koriyama women's junior college(Food Science),
  • 1981 - 1990 Koriyama Women's College
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Awards (1):
  • 1984 - 日本食品工業学会賞(研究奨励賞)
Association Membership(s) (7):
日本食品保蔵科学会 ,  韓国食文化学会 ,  日本調理科学会 ,  日本家政学会 ,  日本農芸化学会 ,  日本栄養食糧学会 ,  日本食品科学工学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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