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J-GLOBAL ID:200901062146469578   Update date: Sep. 23, 2022

Yamada Kaichiro

ヤマダ カイチロウ | Yamada Kaichiro
Affiliation and department:
Homepage URL  (1): http://www.hro.or.jp/list/industrial/research/food/index.html
Research field  (2): Food sciences ,  Applied microbiology
Research keywords  (2): 食品科学 ,  Food chemistry
Research theme for competitive and other funds  (2):
  • 2004 - 2006 魚肉発酵食品
  • 2004 - 2006 Fishmeat fermentation food
Papers (2):
MISC (3):
Works (2):
  • 光触媒機能評価システムの構築および活用製品の開発
    2005 - 2007
  • 道産キノコ類の抗酸化などの保健機能性に関する研究
    2005 - 2006
Education (2):
  • - 2002 Tokyo University of Agriculture
  • - 2002 Tokyo University of Agriculture Graduate school of Bio-Industry Bio-Industry
Professional career (1):
  • Master(Bio-industry) (Tokyo University of Agriculture)
Work history (6):
  • 2019/04 - 現在 北海道立総合研究機構食品加工研究センター 食品開発部食品開発グループ 主査
  • 2012/04 - 現在 Hokkaido Research Organization, Food Processing Research Center
  • 2010/04 - 2012/03 Hokkaido Research Organization, Food Processing Research Center
  • 2004/04 - 2010/03 北海道立食品加工研究センター 研究職員
  • 2003 - 2004 Researcher, okhotsk bloc area food processing
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