Rchr
J-GLOBAL ID:200901063419769614   Update date: Aug. 11, 2024

Sato Rina

サトウ リナ | Sato Rina
Affiliation and department:
Job title: Chief Coordinator
Homepage URL  (1): http://www.hro.or.jp/list/industrial/research/food/
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (1): 機能性成分
Research theme for competitive and other funds  (1):
  • 2005 - 2008 農産加工副産物に含まれる機能性成分を活用した新規健康食材の開発
MISC (8):
Education (3):
  • - 2003 Hokkaido University
  • - 1999 Hokkaido University
  • - 1997 Hokkaido University School of Fisheries Sciences
Professional career (2):
  • (BLANK) (Hokkaido University)
  • 博士(水産科学) (北海道大学)
Work history (5):
  • 2020/04 - 現在 地方独立行政法人 北海道立総合研究機構 食品加工研究センター 応用技術部 応用技術グループ 主査
  • 2012/04 - 2020/03 地方独立行政法人 北海道立総合研究機構 食品加工研究センター 応用技術部応用技術グループ 研究主任
  • 2009/04 - 2012/03 北海道立食品加工研究センター 応用技術部プロセス開発科 研究職員
  • 2004/11 - 2009/03 北海道立食品加工研究センター 食品開発部農産食品科 研究職員
  • 2004/01 - 2004/11 Hokkaido Institute of Public Health
Association Membership(s) (3):
公益社団法人 日本農芸化学会 ,  公益社団法人 日本栄養・食糧学会 ,  公益社団法人 日本食品科学工学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page